User profile: patakitrans

User info
User name:patakitrans
Name:Pataki Trans költöztetés
Location:Hungary
Website:http://www.koltoztetes-fuvarozas-szallitas.hu/koltoztetes-budapest
Bio:Ha költöztető céget keres, akkor leggyakrabban költözni szeretne, és az internetet böngészi az oldalakat és véleményeket néz, vagy közvetlenül hívja a költöztető céget. Kezdetben nem tudja a honlapról, hogy ez egy stabil cég. Hogy nem írt olyan hülyeségeket, mint a legolcsóbb profi költözés? Hívja és senki nem veszi fel a telefont? Hogyan lehet költöztetőt találni telefonon? Ügyeljen a részletekre, a kommunikációs hajlandóságra és tudnia kell, mit nyújt Önnek a költöztetés.

Annyi költöztető cég működik a budapesti költöztetési piacon, hogy az ember azt mondaná, "lábaim vannak, és bérelek egy olcsó teherautót egy napra". A legtöbb költöztető cég ugyanazt mondja: a legszélesebb körű szolgáltatás (a költözéstől a festéstől a felújításig), magas színvonalú szolgáltatások és természetesen a legolcsóbb árak.

Mindegyik cégnél talál lakás-, ház-, irodaköltöztetést, nehéz rakományok költöztetését, zongorák mozgatását stb. Ennek eredményeként azonban nincs más, mint egy régi furgon és két ideiglenes munkás. A legtöbb költöztető cég illegálisan működik, pl. nincs állandó személyzetük, irodájuk, de még telephelyük sincs. Egyszerűen csak részmunkaidős dolgozókat vesznek fel egy lakás vagy iroda költöztetésére szakosodtak, és ha egyáltalán jönnek dolgozni.
History
Joined:

This user does not accept Private Messages